infants Nens i nenes tenim els mateixos drets

Tenim els mateixos drets i les mateixes oportunitats, perquè nens i nenes som iguals davant la llei. Tant si som nens com si som nenes, podem anar a l'escola, estudiar les mateixes coses, practicar els mateixos esports, jugar als mateixos jocs, anar als mateixos llocs... Nens i nenes tenim diferent sexe, però els mateixos drets, obligacions, responsabilitats i oportunitats.


SOFIA

SI

AXEL

ELS DRETS SON NECESARIS

MARTI

QUE TOTS ELS NENS I LES NENES TENEN DRET ANAR A LA ESCOLA

Aldo Ru

Es cert perque a pakistan no tots tenen els mateixos drets

GUILLEM

AMI EM SEMBLA MOLT BE

tenim que respecta els nens i nenas a encare que siguin pobres o rics.Pero els rics no es tenen de aprofitar dels pobres.

ana lucia

yo no

Pau

A casa meva tot ho fem entre tots. La meva germana que és més gran i jo fem les mateixes coses. Ens fem el llit, parem la taula i la recollim i ajudem als pares a posar el rentavaixelles i a escombrar la cuina. A vegades em fa mandra i la pare m'ajuda.

Ona

Si. Perque som iguals i tenim els mateixos drets i no som diferents i fem el mateix coses Tots som iguals no han daber uns colors per nens i uns colors per nenes n'hi jugines per nens i unes altres per les nenes tots tenim els mateixos drets. Si som iguals ens poden agradar les mateixes coses nens i nenes son iguals per que tots som nens petits.

Mario

Pepita tots el nens i nenes tenim el mateix dret a tenir un espai per juguar. Salma Que si alguna nena o nen és fa mal el tenim que ajudar. noa pudem tani mols amics pudem jugar tots juns i ans podem conejer pudem fer clase tots junts MARIAM Els nens i nenes tots som iguals Marc Jo vull que tots els nens del mon estiguin bé i siguin feliços Núria Vull estar amb els meus pares i avis i que tots estem feliços Jo sóc feliç quan estic amb els meus pares i els meus cosins. També quan estic amb les meves amigues de classe Vull que tots els nens tinguin drets, i que no hagin de treballar. Els petits tenim els mateixos drets que els granas perquè també som persones iguals


<-Anterior 5 Següent -> Ultim ->>