adolescents Tinc dret a l'atenció sanitària

He de tenir informació d’allò que es fa per millorar la salut de la població, i en concret d’allò que millora la salut de nois i noies. Hi ha malalties de les quals haig d’estar ben informada i informat, per evitar les conseqüències dolentes que té patir-les. És responsabilitat meva evitar estar en contacte amb els factors de risc que les provoquen. Tinc dret a vacunar-me i a rebre informació entenedora sobre la salut sexual i reproductiva, en especial sobre el risc d’un embaràs i la prevenció de les infeccions de transmissió sexual i del VIH.


SLL

Tothom té dret a una atenció sanitària, i en comparació amb altres països, nosaltres la tenim pública, i per tant gratuïta.

NoeAri

Els adolescents em de tenir dret a poder informarnos sobre les malalties, de transmissió sexual i de totes per preveir els riscos que aquestes impliquen

lquwceirat

Cada persona, necessita una atenció sanitària, cada persona té un problema de salut diferent o no entenen cap, però al cap i a la fi, al caps dels anys la necessitarem. TOTS TENIM DRETS!

Crec que sempre em d'estar en contacte amb algun metge per si algun dia en concret tenim un accident o ens trobem malament.

AinaB.

Crec que aquest dret és molt important per tothom, però sobretot per els adolescents, hem de saber quins riscos comporten fer depèn de quines coses.

Susii:)

Tothom ha de anar al metge si et trobes malament i ningú ho impedeix.

AINA

todo el mundo tiene derecho a la ATENCION SANITARIA seas como seas

ALEX

Si, porque si te pasa algo grave y tu no sabes lo que necesitaras a un medico que te ayude.

la meva opinio esque tot el mon te dret a que pugui anar al metge

Maria

Jo crec quan tu estas malat o et pasa alguna cosa tens dret a que to mirin i que et prestin atensio


<-Anterior 2 Següent -> Ultim ->>