adolescents Tinc dret a l'honor, la dignitat i la intimitat

No es poden difondre les meves dades personals ni cap imatge meva que atempti contra la meva dignitat, que em pugui ofendre o degradar-me. Ningú no pot publicar enlloc cap foto si abans no té el meu permís o el de la meva família. Això és fa per evitar que se’n faci un mal ús: les meves dades i fotos formen part de la meva intimitat, i la meva intimitat és meva i de ningú més. Els poders públics han de vetllar per aquest dret, però especialment per qui ha estat objecte d'agressions sexuals, maltractaments o qualsevol experiència traumàtica.


lol!

Esque ara hi han pedofilos per totes bandes xD

:3

miau?

=3

Jo crec que es veritat, per exemple tinc dret a comentar aqui sense que ningú sapigue que soc jo perque jo en realitat soc anonima del meu anonimat ._.

viscajunda

nosaltres creiem que es cert perquè tothom necessita intimitat però també hem de tenir en compte que no ens tenim d'allunyar massa de la societat.

titorimas

no tohom ha de saber el meu personal

dub duira

Cert

Veritat, ningú ha de saber res de les nostres dades personals.

asdfghjkl

Crec que tothom ha de respectar la intimitat dels altres, ja que a ningú els hi agradaria que quan entrem a alguna xarxa social ens trobéssim amb alguna imatge penjada que no volíem.

Alba

Tenim dret a fer el que vulguem en la nostre intimitat sense que ningú ens molesti per aixó es diu intimitat per que es intím.

Nex

Sempre estan amb la mateixa historia, que agafin fotos nostres esta malament, però si la persona la fa arribar a l'altre es la seva culpa. L' intimitat es importanat però que la gent faci el que vulgui, això crec yo.


<-Anterior 3 Següent -> Ultim ->>