adolescents Sempre podré saber on és la meva família

Tinc dret a conèixer els meus orígens biològics, el meu pare i la meva mare biològics i els meus parents biològics i saber on viuen. Puc sol•licitar a les persones que treballen a les administracions públiques la documentació que em permeti de conèixer la meva identitat. He de poder trobar-me amb la meva família biològica si em ve de gust i no representa cap risc per al meu desenvolupament integral.


AOM15

Estic totalment a favor de que totes les persones puguin saber quina és la seva família biológica. Això és a causa de que si jo fos adoptada, una de les coses que més m'agradaria, es poder saber quin són els meus pares biològics per tal de saber quins eren els motius per donar-me en adopció. Crec que totes les persones, en situacions com aquesta, tindrien que tenir el dret de poder coneixe'ls, sempre que el fill/a vulgui retrobar-se amb ells.

Alba

Crec que és un dret molt important, ja que les persones que són adoptades tenen dret a saber d'on vénen, quines són les seves arrels i poder saber quí són els seus pares i parents biològics, saber on viuen i poder anar a visitar-los per conèixer-los.

pepitadelospalotes

Estic molt d'acord amb això ja que si jo fos adoptada m'agradaria saber encara que fos el nom dels meus pares biològics encara que podria ser que m'haguessin donat en adopció perquè no em volien però jo tindria el meu dret de conèixer els seus noms i de poder saber el motiu del meu abandonament en un orfanat.

DCM1999

Tothom té que saber d'on ve, quins són els seus pares biològics, si té família fora, o d'on provenen els seus avantpassats.

McArNpEgLz

Totes les persones que son adoptades tenen el dret a saber quins han sigut els seus pares biologics i no ha ser enganyat tota la vida sense saber quins son el teus pares de sang

Vladimir

Crec que es cert, tothom te dret a conèixer als seus pares , ja que gràcies als pares hem crescut com hem crescut.

Juuud

Tothom te dret a conèixer a la seva família biològica. Jo no he passat per aquesta situació, però si tinc una amiga que ha passat per això. Per aixo tothom te dret a trobar el seus pares.

Apuka Apuka

està moolt bé poder trobar els teus origens, d'una forma sencilla i original.

DavidM

Està bé que pugui conèixer qui fou els meus avantpassats perquè jo per exemple no vaig coneguer al meu avi, ja que va morir per càncer quan el meu pare tenia la meva edat (14 anys), i m'agradaria saber d'ell amb aquesta llei

Alberto

Jo tinc la sort de saber on és la meva família. Crec que és just que persones que no saben on són, necessitin saber on estan i buscar-les.


<-Anterior 3 Següent -> Ultim ->>