adolescents Si no tinc l’edat apropiada, no puc treballar

Si encara no tinc 16 anys, no puc treballar fora de casa. A partir dels 16 anys, tinc dret a treballar però he de valorar si continuo els meus estudis o si em poso a treballar. Si em decideixo a treballar, convé que també continuï la meva formació per preparar-me i millorar les meves habilitats professionals. Així podré desenvolupar millor les tasques que se m’assignin a l’empresa i podré progressar en la meva feina, però també tindré més opcions per poder canviar de treball (si em cal) o trobar-ne un de nou, si em quedés sense feina.


titorimas

amb l'edat que tenim hauriem d'estudiar , per després poder treballar. cada edat te una etapa

carla.dp

Crec que podrien començar a treballar quan volguem perquè, nosaltres també volem diners, no per paga ni l'aigua ni la llum, sinó per capricis, com per exemple si vull comprar-me unes sabates que m'agraden molt, i com que ja en tinc 4 'pars no en puc comprar les que m'agraden. També continuaria estudiant, però treballant també.

bixeli23

Tothom a de valorar el camí que per ell és més important i el que per ell és el bon camí.

Nex

Crec que es l'edat apropiada, i aquets que diuen de que ya podrien treballar amb meny edat estan molt equivocats. De totes formes tots acaberem en la merda del atur... Haber si hi ha mes posibilitats estudiant...

Anna

Si, un guanya mes experiencia treballant i fent estudis.A mes, també pot ser que amb aquest sou puguis pagar una petita part dels estudis universitaris, aixi, un pot ajudar als pares a pagar-los.Aixo si, penso que lo millor es que un tingui uns estudis millors, no treballar ja desde el 16 anys i ja no tenir una carrera mes desenvolupada.

Nex

Crec que es l'edat apropiada, i aquets que diuen de que ya podrien treballar amb meny edat estan molt equivocats. De totes formes tots acaberem en la merda del atur... Haber si hi ha mes posibilitats estudiant...

enelestuche

Jo ho trobo bé ja que fins els 16 no s´ens considera mes o menys adults i també necessitem un temps per estudiar.

Andreeeeeei

Em sembla molt bé, em de continuar estudiant encara que yo veig bé que als 16 anys podem treballar.

Elsiita

Jo estic d'acord amb aquesta afirmació perquè diu la veritat, a partir dels 16 anys ja pots anar a treballar o seguint estudiant. Jo quan tingui els 16 anys encara no se que fare.

Arual

Si ara estudiem podrem tenir més coneixements per a quan treballem així que no ens precipitem per a voler treballar.


<-Anterior 2 Següent -> Ultim ->>