adolescents La llibertat d'expressió és un dret de tothom

Dir el què penso i, si vull, publicar-ho d’alguna manera és el que es coneix com a dret a la llibertat d’expressió. Com tot dret, també té responsabilitats: en aquest cas, la de respectar les opinions de les altres persones. Infants i adolescents podem publicar, editar i produir mitjans de comunicació (com ara un bloc a Internet o un diari en paper) i, com qualsevol altra persona, podem sol•licitar ajuts (i rebre’n!) quan l’Ajuntament o la Generalitat n’ofereixin (en diners o en materials) amb la finalitat de fomentar la llibertat d'expressió.


cristialba99

Nosaltres creiem que l'ésser Humà, des d´aquest segle XXI en el que estem, tindríem que poder ser lliures per dir lo que pensem i volem, sense cap prejudici.

estrella

jo crec que tothom pot publicar lo que vol sense insultar i lo que creus

bixeli23

Tothom s'ha de respectar com s'expressa.

aidan05

Podem dir el que pensem però ens hem de ficar a la seva pell per si li ofendrà.

AinaB.

Crec que aquest dret és molt important perquè si no ens poguesim expressar lliurement no crec que fos gaire divertit. També crec que nosaltres també podriem ajudar a decidir coses amb els adults. Per exemple crec que els nens i nenes/adolescents podriem decidir en quin idioma volem l'escola i no els pares i els polítics.

Susii:)

Tu pots dir el que penses i ningú s'ha d'ofendre.

Susuu♥

Jo sobre per exemple això de la independència és un pal que els menors de 18 anys volem votar, a cas és que no sapiguem què volem pel nostre futur? "*"

MARTINA

jo opino que aquet dret és molt important.

Estel

podem pensar i opinar sobre el que volem.


<-Anterior 2