infants Nens i nenes tenim els mateixos drets

Tenim els mateixos drets i les mateixes oportunitats, perquè nens i nenes som iguals davant la llei. Tant si som nens com si som nenes, podem anar a l'escola, estudiar les mateixes coses, practicar els mateixos esports, jugar als mateixos jocs, anar als mateixos llocs... Nens i nenes tenim diferent sexe, però els mateixos drets, obligacions, responsabilitats i oportunitats.


DIEGO

Yo opine que aunque tots els nens tenen que tindre els mateixos drets. Sigues xiquet o xiqueta tenim els mateixos drets. Per exemple: anar a l'escola ser ben tratat...

HAPPYPAULAQJ06

TOTS SOM IGUALS

paulahappy

jo crec que tots tenim dret a opinar

Claudia

Jo crec que hem de tenir els mateixos drets ja que som persones iguals.

"AURON PLAY"

Jo cerc que es veritat perquè hi ha molta gent al món que fa violència masclista i abusos sexuals.També hi ha països que fan anar a les dones tapades i sempre han de anar acompanyades per un home.I les NENS I nenes poden fer els mateixos esports tot i que siguin de diferent sexe.

Arual

Hem sembla molt bé que hi hagi un dret que expliqui que encara que tinguem un sexe diferent, tinguem dret a les mateixes coses.

Guillem

Per mi els nens i les nenes són iguals i no passa res si estan junts i s'estimen.

carla

Té molta raó ja que els dos tenim els mateixos drets

Mohamed i Arnau

Mohamed: quan siguem grans tots dos tindrem la responsabilitat de cuidar als fills. Arnau: és molt lleig que no tinguem els mateixos drets.

m.c.r

Jo crec que si.Nens i nenes hem de tenir els mateixos drets,perque sinó,en el mon no es respectarien masses drets.


Següent -> Ultim ->>