infants Jo puc defensar els meus drets

Sempre tenim dret a dir què és el que preferim o el que volem. Podem fer-ho nosaltres mateixos o mitjançant la persona que triem: podem demanar l’ajut del fiscal de menors o del Síndic de Greuges perquè ens faci costat. La nostra família ens ha d’escoltar, i també m’han d’escoltar en un judici o quan estem en una situació que ens afecta molt, a nosaltres i les nostres vides. Els nens i nenes podem defensar la nostra opinió quan vulguem que es compleixin els nostres drets.


ZAKARIA

SEMPRE SA DE DEFENSA EL DRETS

tutifruti

la meva opinió es que estic totalment D'acord amb lo que diu a dalt perquè nosaltres tenim que defensar els nostres drets perquè sinó el mon aniria molt malament

MPCDMA

Jo crec que aquest dret és molt just i que tots hauríem de respectar aquest dret. Aquest dret està molt bé. Perquè cada persona té que defensar els seus drets perquè la gent et respecti.

JULIA I MARINA

ESCLAR QUE HAS DE DEFENSAR ELS TEUS DRETS PERQUE SI NO NO ELS COMPLIRIES PERQUE SI NO EL MON ANIRIA MALAMENT!! TOT ESTARIA FET FASTIC!

ronanunai

Esta molt bé perquè va molt bé per defensar els drets i perquè quan ens acusin tenim dret a defensar-nos.

MARIA I MARTINA SF2014

LA MEVA OPINIO ES QUE ESTIC TOTALMENT D'ACORD AMB LO QUE DIU EL TEXT I JO OPINO QUE TOTAMENT ESTIC D'ACORD AMB QUE SEMPRE POGUEM EL QUE PENSEM

LUCIA SF2014

QUE TOTS TINGUN MENJAR

ian sf2014

em semblavla be

MARC SF2014

TROBO QUE EES VERITAT

sara sf2014

jugar al pati


Següent -> Ultim ->>