infants Tothom, petits i grans, hem de complir aquests drets

Els drets dels nens i nenes són perquè els compleixi tothom. Les persones grans han de fer allò que diuen els drets dels nens i nenes, però nosaltres, nens i nenes, també. Tenim drets i tenim deures, i totes dues coses són igual d'importants per fer un món millor on els nens i nenes siguin escoltats i respectats de la mateixa manera que les persones adultes.


XÈNIA

ELS GRANTS TENEN QUE COMPLIR ELS SEUS DRETS I ELS PETITS TAMBÈ

rohal

es veritat que tots em de complir aquets drets i que em de respectar aquets drets i a tothom

LOVE THE NEXT STEP

TROBO QUE TE RAÓ PER QUE SENSE ELS DRETS NO SE QUE FARIEM. CREC QUE ESTÀ MOLT BE TENIR DEURES, SE RESPECTATS I INTENTAR FER UN MON MILLOR. ELS NENS HAN DE TENIR ELS MATEIXOS DRETS QUE ELS ADULTS. ESPERO QUE SEMPRE SIGUI AIXÍ. HEM DE INTENTAR FER UN MÓN MOLTÍSSIM MILLOR. POBRES NENS I NENES QUE NO TENEN DRETS DE RES.

JULIA I NICO

ES VERITAT PERQUE SI NO NO SERIA JUST PERQUE CLAR ELS NENS SOM IGUAL QUE ELS ADULTS ELLS SON MES GRANS QUE NOSALTRES I ENS MANEN PERO HEM DE TENIR ELS MATEIXOS DRETS PERQUE SI NO EL MON S'ARRUINARIA. EXEMPLE SI UN NEN TREU EL GOS A PASSEJAR I RECULL LA CACA DEL GOS I DESPRES LA TIRA A LA PAPERERA I DESPRES TREU EL GOS A PASSEJA I N0 RECULL LA CACA DEL GOS, DESPRES ALGU LA POT TREPITJAR I ALHESORES EMBROTARIA TOTA LA SEVA CASA DE CACA DE GOS QUE NO A RECOLLIT L'ADULT I PER AIXO S'HA DE RES`PECTAR ELS DRETS!!!

PRIMOS REY SF14

TOTS ELS NENS TENEN DRETS COM ELS GRANS I ESTEM MOL DACORT AMB AL QUE POSA ADALT

Olivia

Jo intento complir els meus drets.

carla

tutom te els matexos drets

abril

jo i crec q totes les nenes i nens fan els deures i respecten els drets i sense drets el mon seria injust

ES VERITAT

Laia,Elvira,Jara

Pobres, rics, esclaus, o gent de l'altre pais tenen dret a tot.


Següent -> Ultim ->>