infants Tinc dret a què es respectin el meu origen, els meus costums i les meves creences

A l'escola, veiem nens i nenes d’orígens i cultures diferents: som diferents en algunes coses (menjar, vestits, idioma, religió...) però tenim els mateixos drets. Segons el país d'on som, tenim uns costums diferents i tenim dret a mantenir-los si no ens perjudiquen ni a nosaltres ni a les persones amb qui ens relacionem. Ningú no ens pot obligar a canviar les nostres creences. Ens hem de respectar, perquè no tothom creu el mateix.


Clàudia

Hi ha molta gent que no ho fa, que no respecta als demés, però si tu tens aquest problema no pateixis perque tots tenim unes altres creences i costums que a tu no t'agradaran.

I LOVE HORSES

JO CREC QUE AIXÓ QUE DIU AQUEST TEXT ES VERITAT.PERQUÈ IGULMENT QUE SIGUEM DIFERENTS PODEM FER COSES MOLT DIVERTIDES. SI TOTS FOSSIM IGUALS NO ENS HO PASARIEM TAN BÉ,EN CANVI SI SOM DIFERENTS ENS PODEM ENSENYAR COSES UNS AMB ELS ALTRES.

ALEIX SF2014

JUGA A FUTBOL

Laura sf2014

nLa meva opinio es que esta be lo que diu

NIL

A MI MO BAN FER

guillem

ami em sembla molt be

ALEX

TENEN QUE RESPECTA EL NOSTRA DRET

ALI

CADASCUN DE LA SEVA RELIGIO

EDI A.

M'agrada molt

MARTA

JO CREC QUE ES MOLT BONA OPINIÓ QUE ENCARA QUE SIGUIN D'UN ALTRE PAIS EM DE RESPECTAR ELS SEUS DRETS I DONA IGUAL SIGUIN D'UN ALTRE PAIS I LES SEVES OPINIONS.


Següent -> Ultim ->>