infants Tinc dret que m’estimin i que tinguin cura de mi

Els nens i les nenes necessitem que la nostra família ens cuidi i ens estimi. No sols m’han de donar menjar, casa, roba i joguines, també m’han d’estimar, m’han d’escoltar, m’han de dur a l'escola i al metge, m’han de fer companyia i manyagueries. Ens hem de sentir estimats.


Marc

tenim dret a que les nostres famílies ens cuidin i ens estimin

CRISTIAN

Es veritat pero si tu no tens cura dels demes no esperis que els demes tinguin de tu.

JONI

TENIM DRET A DIRLI A TOT EL MON QUE NO LI DISCRIMININ.

r

drets me encanten

Jordi

Jo crec que cada persona te dret a ser estimada, per la seva familia i els seus amics. I que ningu es tindria que sentir sola, perque l'amor i l'amistat son les millors coses que hi ha al món

andrea

jo crec que això que diu es correcte, perquè tenir un fill no només li has de comprar joguines i mimar-lo sinó que també has de estimar-lo escoltar-lo i posar-se en el seu lloc quan estiguin en una situació dolenta o quan hagin de fer una decisió molt important i que els pares alguns cops els ajudin, perquè si mai els hi fan cas als seus fills fins i tot això pot influir en la seva autostima. :)

andrea

jo crec que això que diu es correcte, perquè tenir un fill no només li has de comprar joguines i mimar-lo sinó que també has de estimar-lo escoltar-lo i posar-se en el seu lloc.

Lucía

nosotros los niños necesitamos que alguien nos ayude a dar un paso adelante como nos hicieron nuestras madres que nos enseñaron a : sumar, a restar, a comer,a andar, y por su puesto a querer

Tothom té dret a que l'estimin perque es ja que es molt important que tothom s'estimi.

Rosa i Clara

M'agrada estimar i que m'estimin. Amb tu a dins del cor.(family)


<-Anterior 3 Següent -> Ultim ->>