adolescents Vull viure amb la meva família

Ningú no tria la seva família! Però me’ls estimo i vull poder viure sempre amb ells: per descomptat, amb el pare i la mare, però també amb els meus germans i germanes, oncles i tietes, avis i àvies i tots els altres parents. Si per alguna raó el pare i la mare s’acaben separant, tinc dret a veure’ls i a relacionar-me amb cadascun d’ells, però també amb tota la meva família, tant per part de mare com de pare. Si pel motiu que sigui no puc viure ni amb el pare ni amb la mare, també tinc dret a mantenir el contacte amb tota la meva família.


KoldoMartínez

L' adolescencia es una edat molt rebeld, casi tots els nens i nenes no volen estar amb els seus pares,pero, en veritat, ens agrada i els estimem molt!!

titorimas

jo crec que la familia és lo més important

bixeli23

Tothom ha de veure la seva família, perquè la família es el més important de cadascú.

aidan05

Ningú tria la seva família, però normalment ens l'estimem i faríem el que fos per ella. Tenim dret a relacionan-se i prendre decisions si es de la meva família, formo part d'ella.

AinaB.

Es veritat, i trobo molt malament que per exemple quan els pares estan separats els fills vagin més amb un que amb l'altre, perquè aquest dret diu que tenim dret a veure els nostres familiars.

Susii:)

Tothom té la familia que té, encara que t'enfadis els estimes igual perquè són ells qui t'estimen, t'apollen, et vesteix, t'alimenta... Jo els estimo moolt!

1333

pel comentari publicat del marc. resposta. tu no pots cambiar la teva familia, et toca la que et toca i pùnt. jo crec que tothom estima la seva familia per extranya que sigui, o sino t'acabes acostumant. gracies-

AINA

TODO EL MUNDO QUIERE VIVIR CON SU FAMILIA. LA FAMILIA ES LO MAS IMPORTANTE QUE HAY EN LA VIDA.

Marc

Totom te dret a tenir una familia que el cuidi, i si no es aixi a ppder canviar de familia.