adolescents Vull la informació adequada a la meva edat i maduresa

Molts cops, d’allò que em diuen o que llegeixo, no n’entenc un borrall, jo. Potser cal que m’ho facin més fàcil, no? Si em costa d’entendre alguna cosa, puc demanar que m’ho tornin a explicar amb unes altres paraules i amb exemples. A més d’això, a vegades jo mateix/a cerco informació (per exemple, a Internet) i el que trobo em fa l’efecte que no està pensat per a mi, sinó per a la gent adulta: cal que algú pensi quina informació puc consultar i quina no, i en cas que no entengui prou bé la informació que trobo, necessito que m’ho expliquin.


CARLOTA SF2014

QUE TE TOTA LA RAO JO TAMBE HO FAIG AIXI. A MI EM SEMBLA QUE SI.

Nerea SF2014

Jo crec que hi ha peesones que no pregunten alguba cosa quan no ho entenen i no ho diuen es callen.

SALEMA SF2014

SI NO O ENTENEM CAL QUE ENS O TORNIN A EXPLICAR AMB UNES ALTRES PARAULES

NURIA MARTA SF2014

SI POTSE SI QUE CALDRIA QUE EXPLIQUESIN MILLOR lES COSES

SI TU NO ENTENS UNA COSA DEMANA AL MSTRE QUE HO TORNI A DIR I SI NO ALS PARES O ALGU QUE HO SAPIGA

viscajunda

no estem d'acord perquè els pares son els que decideixen si explicar-ho o no

marbla

Potser cal que m’ho facin més fàcil, no? Si em costa d’entendre alguna cosa, puc demanar que m’ho tornin a explicar amb unes altres paraules i amb exemples.

Òscar

Totalment d'acord, ja que al ser més petits els nois, ens han de repetir les vegades que ens calguin per entendre bé les coses consultant els adults.

LORENZO i ABDELAZIZ

JA QUE NOSALTRES SOM ADOLESCENTS HEM DE CONFIAR EN NOSALTRES MATEIXOS SI TU ET PROPOSES ALGUNA COSA LA TENS QUE FER ESFORÇAR-TE I TREBALLAR,SI NO ENTENEM ALGUNA COSA QUAN ESTEM A CLASSE,CARRER O A CASA SENPRE HEM DE PREGUNTAR I QUE ENS EXPLIQUIN LES COSES BE ,SI NO ENTENS EL QUE ET DIGUIN POTS PREGUNTAR MES VEGADES FINS QUE HO ENTENGUIS.

juhngyub,.p

no opino res


Següent -> Ultim ->>