adolescents Si no tinc l’edat apropiada, no puc treballar

Si encara no tinc 16 anys, no puc treballar fora de casa. A partir dels 16 anys, tinc dret a treballar però he de valorar si continuo els meus estudis o si em poso a treballar. Si em decideixo a treballar, convé que també continuï la meva formació per preparar-me i millorar les meves habilitats professionals. Així podré desenvolupar millor les tasques que se m’assignin a l’empresa i podré progressar en la meva feina, però també tindré més opcions per poder canviar de treball (si em cal) o trobar-ne un de nou, si em quedés sense feina.


Carla

Tothom té drets fonamentals i no es pot treballar fins els setze anys!!!

ALEX I PAU SF2014

SOMOS GUAYS

pepa pig sf 2014

que yo empeze anteh vale

A

Jo crec que es pot treballar, a partir dels 16 anys!!! Tots tenim dret a ser lliures!!!

ZORAIDA LA MAS XULA DE TODAS..

No por que sino tiene la edad apropiada no puedes trabajar....

Tiffany

Si fós jo bueno o la majoria volem seguir l'estudi perquè és molt important. Perquè encara no estàs madu/a i has d¡aprendre més coses i amb 16 anys encara no estàs molt preparada per entrar aquesta societat.

Ami-tami

Està malament obligar a la gent a treballar si no tens 16 anys o més.

Lorena

usoooooooo, menuda tonteria

Adrian.L

Em sembla molt bé que es pugui començar a treballar quan tens 16 anys, perque es just quan s'acaba la teva obligacio de estudiar, per que hi ha persons que no volen seguir estudiant i tmbe tenen dret a un treball, pero tambe poder treballar per a las persones de 16 anys que estudien es bo, perque aixi podran tenir els seus propis diner, tenir una responsabilitat més, i amb aquest diner es podran comprar el seus " capritxos" i aprofitaros per pagar els seus estudis.

dub duira

primer s'ha de treballar i de despres estudiar


Següent -> Ultim ->>