adolescents Ningú no em pot discriminar per cap motiu

Tothom és igual davant la llei, i la llei ha de fer el possible perquè no siguem discriminats mai. Ningú no em pot fer sentir diferent per ser d’un altre país o d’un altre sexe, tenir un idioma o religió diferent, una altra opinió sobre les coses, per l’origen ètnic o social, la meva orientació sexual, la meva posició econòmica, les meves condicions físiques, psíquiques o sensorials, el meu estat de salut o qualsevol altra condició meva o de la meva família. Nois i noies tenim dret a la llibertat de pensament, de consciència i de religió.


wismichu

La meva opinió es que tothom és igual i una persona no es mes per a poder descrimina a una persona per les seues característiques, tothom som persones i ningú es inferior a una atra persona perquè tots tenim los mateixos drets i si a alguna persona no li cau be una altra persona doncs que no li faigue cas i que pase de ella perquè les persones que fan bullyng algun dia es poden ficar en algú de la seva família i no li agradaria, avans de fer algo o de recriminar posat al lloc de esta persona, i si tots u fessim trobo que el mon seria millor.

La Llera de Camarles

Crec que cadascú té unes característiques físiques i psicologiques pero sempre hi haura gen que no li agradara, pos que no mire i que cadascu sigue com vol ser. No es pot insultar a una persona que te unes caracteristiqes no desitjades, apart daixo tots som iguals i tenim els mateixos drets.

Willyrex69

Crec que els que discriminin a una altra persona es perque no es troben be en si mateix.

Àlex T. M.

La gen no tue no auria de que se disciminada i menys per estes tontades crec que no auria de discriminis

Àlex T. M.

La gen no tue no auria de que se disciminada i menys per estes tontades crec que no auria de discriminis

Ali D.

magrada molt ciutadania

Ali D.

magrada molt

ROGER SF2014

ENCARA QUE SIGUIS D'UNA ALTRE RAÇA

G18

Crec que no s'ha de discriminar a ningú per cap motiu: pel color de pell, la religió, problemes psíquics o físics.

Adrian

La meva opinió es que totom te dret a ser com es i si algu no l'agrada com es una persona, no es qui per criticar a aquesta persona.


Següent -> Ultim ->>