adolescents Tinc dret a l'atenció sanitària

He de tenir informació d’allò que es fa per millorar la salut de la població, i en concret d’allò que millora la salut de nois i noies. Hi ha malalties de les quals haig d’estar ben informada i informat, per evitar les conseqüències dolentes que té patir-les. És responsabilitat meva evitar estar en contacte amb els factors de risc que les provoquen. Tinc dret a vacunar-me i a rebre informació entenedora sobre la salut sexual i reproductiva, en especial sobre el risc d’un embaràs i la prevenció de les infeccions de transmissió sexual i del VIH.


Clàudia

Siguis de on siguis,vagis on vagis, tens dret com tothom a tenir atenció sanitaria.

todas las personas deben tener atención sanitaria no por ser de otras razas no se las dan. Igual que por ser arabes algunas personas los discreminan i nose por que discreminan alas personas si son personas igual que tu i todo el mundo. Lo que pasa es que tienen otras costumbres i otras religiones diferentes a nosotras no por eso no deben atencion sanitaria.

todas las personas se merecen un respeto, no por ser chino o negro tengo que dejarte morir, todos somos personas al fin y al cabo, no tenemos que discriminar a nadie por como este tiene que dar igual si es blanco amarillo o negro, no hay que discriminar a nadie por su forma de ser, ni por ser inmigrante te tienen que cuidar menos, te tienen que cuidar como a todos, no tenemos que mirar a nadie mal por ser diferente a ti, a ti tampoco te gustaría que te trataran mal, o que te digieran cosas solo por ser de otro país, tienes que tratar a la gente como te gustaría que te tratasen a ti.

Nere j.

Jo crec que aquest dret es bàsic perquè tothom te que tenir dret a anar a l’hospital quan es troba malament o quan a tingut un accident. Es el dret bàsic.

Machucón

Tothom te dret a una Sanitat Pública ja que paguem els impostos per això. En diferència a altres països com Estats Units, Espanya, te una Sanitat PÚBLICA. El que permet al país tenir una taxa de mortalitat menor als altres països amb Sanitat Privada.

titorimas

la salut és lo primer

titorimas

ningu te eldret d'impedir-te de que vaigis al hospital. cadascu es preocupa de la seva salut.

dub duira

Ningu pot impedir que la persona no vagi el metge si es troba malament

bixeli23

Tothom ha de ser assistit quan ho necessiti.

NURIA

Crec que és veritat, ja que la sanitat és un dret bàsic. Si la gent es posa malalta, crec que s'han de curar, ja que el dolor i la malaltia, si tenen solució, no cal patir-los. Tothom té dret a la vida i a poder disfrutar-la.


Següent -> Ultim ->>