adolescents Vull gaudir d'un sistema educatiu inclusiu que s'adapti a les necessitats de cadascú

Nois i noies amb deficiències sensorials, físiques o psicològiques tenim necessitats funcionals diferents. Tenim el dret d’anar a escola amb els altres nois i noies, a gaudir d’espais escolars sense barreres arquitectòniques i a rebre una educació adequada a les nostres possibilitats. Hem de tenir el suport necessari per desenvolupar-nos i créixer amb les mateixes condicions que la resta de nois i noies. Al centre educatiu m’ha d’ensenyar coses que m’ajudin a assolir una vida escolar, social i laboral de qualitat i en igualtat d'oportunitats.


Clàudia

Siguis com siguis no pateixis tard o dora tindras ajuda per anar a l'escola i a molts mes llocs,tant si ets cec com vas amb cadira de rodes.

DIRECTIONER

Es tot molt bonic perquè aprens els valors de la vida y l'educació que es dona a les escoles però també la educació que et donen els pares perquè són els més importants PD: DIRECTIONER FOREVER

titorimas

tothom es mereix un sistema educatiu

bixeli23

Tothom ha de ser educat per les seves capacitats.

David P

Aquesta llei em sembla bé perquè si fos un discapacitat, no m' agradaria que no em deixessin entrar a una escola per tenir aquesta discapacitat. M' agradaria poder accedir a qualsevol escola com un alumne ''normal''.

aidan05

Tenim el dret de que ens ensenyin i tenir un bon futur.

AinaB.

Trobo que tots els nens, nenes, nois i noies amb problemes tenen tot el dret a fer el mateix que la resta, i que siguin tractats igual que els altres, tinguen en compte les condicions de la persona.

Susii:)

Tothom ha de tenir un sistema educatiu.