adolescents La llibertat d'expressió és un dret de tothom

Dir el què penso i, si vull, publicar-ho d’alguna manera és el que es coneix com a dret a la llibertat d’expressió. Com tot dret, també té responsabilitats: en aquest cas, la de respectar les opinions de les altres persones. Infants i adolescents podem publicar, editar i produir mitjans de comunicació (com ara un bloc a Internet o un diari en paper) i, com qualsevol altra persona, podem sol•licitar ajuts (i rebre’n!) quan l’Ajuntament o la Generalitat n’ofereixin (en diners o en materials) amb la finalitat de fomentar la llibertat d'expressió.


Omaima

Es un dret molt interessant perque tothom pot dir lo que pensa.

amin

Es la veritat tothom te llibertat per fer al que li vingui de gust.

pep

la veritat tothom te llibertat per fer al que li vingui de gust.

R8

trobo injust que molts nens i nenes no puguin dir la seva opinió.

NE REA J

Es la veritat tothom te llibertat per fer al que li vingui de gust.

titorimas

tu dius el que creus

carla domiqes

crec que es veritat tot el que es diu

bixeli23

Tothom té dret a expressar-se diguen el que volgui

Sandra Mg

Opino que al nostre pais la llibertat de expresió no es suficient, per exemple quan fan manifestacions que no li agraden als peixos grassos els que fan publica la seba opinio manifestantse acaban golpetjats per els antidisturbis, em sembla ridicul que segons las lleis hi hagi llibertat dexpresió y quan algú s'expresa l'arrestin avegades.

Ani

Tots tenen dret a expressar el que pensa, i la resta de persones poden opinar però no criticar, ja que, totes les idees s'han de respectar sense importar qui la digui.


Següent -> Ultim ->>