adolescents He d'aprofitar tot allò que m'ensenyen al centre educatiu

Tinc el dret d’anar a l’insti o a l’escola i l'obligació d’aprofitar el que m’hi ensenyen. Els centres educatius han de fixar-se en aquells nois i noies que no treuen prou profit del què se’ls ensenya per esbrinar si a casa disposen de l’espai i dels materials necessaris per a l’estudi, si hi ha conflictes en la família, si hi ha horaris desorganitzats… Nois i noies no podem faltar a l’escola sense el consentiment dels nostres pares o mares i, si hi faltem, l’escola ha de comunicar-ho a la família d’aquells nois i noies que no hi van.


ANAIS SF2014

HO VEC CORRECTE

titorimas

de lo que t'ensenyen és lo que depén del teu futur

bixeli23

Crec que si tothom treballes com treballen alguns no hi aurien problemes d'aprofitar o no tot el que mensenyen.

Lara

La meva opinió sobre el centre educatiu és que estic d'acord perquè tot tipus de persones tenen que tindre una educació a l'escola o a l'institut.

Alberto

És un tresor tenir la oportunitat d'estudiar. Penso que s'ha d'aprofitar tot el que aprenem i ens ensenyen. I ara, més que mai, hem de tenir bons estudis per el nostre futur.

Jo penso que s'ha d'aprofitar tot el que aprenem al centre educatiu. Tot el que ens ensenyen a l'escola és bo per el nostre futur.

aidan05

Està molt be, crec que per molta gent que no vulgui estudiar, lo mínim ha de ser obligat.

AinaB.

Crec que és molt important anar a l'insti. Clar que fa un pal enorme i que moltes vegades és súper aburrit però hem d'aprofitar que estem en un lloc on tots podem tenir educació gratuïta, ja que hi ha llocs que els nois i noies com nosaltres no ho poden fer.

Susii:)

Clar que has de aprofitar el que t'ensenyen al centre educatiu perquè sino per que hi vas, si no aprens perds temps a més si vas a una escola privada els teus pares es gasten diners per res, però si aprens estan orgullosos de gastarsels.

IZAN

em sembla que esta molt bé per que es trata de la nostra familia