adolescents Les noies majors de 16 anys també tenim dret a decidir sobre la nostra maternitat

Ser mare adolescent és una decisió molt important i necessito informació per entendre què vol dir. Si decideixo tenir relacions sexuals, ho he de fer amb responsabilitat, conscient de les conseqüències i dels mitjans per evitar-les. Si, tot i així, em quedés embarassada, sóc jo qui decideixo tirar endavant amb l’embaràs. Entenc que hauré de valorar moltes coses que ara mateix se m’escapen. Per això compto amb el pare i la mare, els i les professionals de l’escola, la medicina… per prendre aquesta decisió, respectant sempre la meva voluntat.


Anna

Jo crec que a ningú li agrada ser mare a aquesta edat, segur que va ser un accident no passa res,pots donar-lo en adopció,o et pots fer responsable del nadó. No estic d'acord en que les jutgin i les insultin, tothom es lliure de tenir sexe.

Sofia

Jo crec que és una decisió molt important i que això ho ha de decidir cada una. No és dolent tenir un fill als 16, encara que respecto les altres opinions.

jOANA

Jo crec que la maternitat es una decisió molt important i responsableaixó, m´hagrada molt visitar aquesta wep.

AIDEN

LES NENES DE 16 ANYS NO DEVERIEN CASARSE NI ESTAR ENVARASADES NO CREC QUE T'AGIS DE REPRODUIR A AQUESTA EDAD

carla

LES NOLLAS DE 16 ANYS NO ES PODEN CASAR

IVAN

SER MARE SOLTERA ALS 16,17 O 18 ES MOLT DUR PER A UNA MARE

ro14

Hi ha que respetar el fets de les persones no riure de ells

HAVER YO OPINO QUE LAS QUE TENGAN 16 AÑOS SI QUE PUEDEN TENER HIJOS PERO CON UNA CONDICIÓN QUE TENGA CASA QUE TENGAN TRABAJO POR QUE OSINOS DESPUES TENDRAN QUE VIVIR CON SUSU PADRES BUENO SI TE DIGO LA VERDAD NO DEBEN TENER LOS HIJOS HASTA QUE NO SEAS BIEN MADURA Y CON LA CAPACIDAD DE ENTENDER LAS COSAS Y CUIDAR A TUS HIJOS CORRECTAMENTE Y CON UNA EDUCACION

las chicas de 16 años normalmente tienen que usar precaución si tienen relaciones sexuales pero si ocurre de dejarla preña los dos tienen una responsabilidad muy grande y juntos tienen que crecer a ese chiquillo y darle todo el amor del mundo y los padres de los dos los tienen que apoyar y ayudar

titorimas

en aquest tema les nenes ho decideixen quan elles volen no quan tenen 16 o 17 o 18, això és personal


Següent -> Ultim ->>