adolescents Vull opinar i participar en la meva comunitat

La veritat és que tinc idees sobre com s’haurien de fer les coses “en el món de les persones adultes”, perquè veig coses que no m’agraden i que no haurien de passar al meu voltant, coses que no són justes. A l’insti i a l’escola ens expliquen coses com societat i comerç just, solidaritat, democràcia, participació…; ens calen eines per poder-les posar en pràctica a tot arreu. Les persones que treballen a l’Ajuntament i al Govern ho han de saber i facilitar-nos que ens sigui fàcil de dir-hi la nostra al barri o al poble.


mÒNICA

Crec que el govern ens hauria d'escoltar més ja que moltes vegades no som escoltats i tenim grans idees.

Leyre sf2014

JO CREC QUE ES IMPORTANT QUE NOSALTRES POGUEM OPINAR PERQUE TAMBE TENIM DRET.

peixi

es normal i ho trovo just ja que pot ser que tinguem bones ideas pel mon

marbla

A l’insti i a l’escola ens expliquen coses com societat i comerç just, solidaritat, democràcia, participació…; ens calen eines per poder-les posar en pràctica a tot arreu.

hola la meva upinio que no és gust que ens calen . tambe l'Ajuntament i el Govern que fasi alguna cosa per que hi ha crisi

Tothom te que tenir dret a opinar i a participa perquè per això som personas

dub duira

tothom te dret

titorimas

Tots hem de tenir drets.

DCM1999

Tothom tindria que poder opinar, ja sigui per la seva vergonya, o per qualsevol cosa. Tothom tindria que tenir-hi dret. Que tothom hi té dret, els té que donar igual el que lis diguin els demés.

NoeAri

La opinió que tenim sobre aquest tema es que de vegades els adolescents tenim bones ideas però no sabem a qui explicar-li i ens les guardem


Següent -> Ultim ->>