adolescents Tinc dret a protecció si algú em maltracta

Hi ha moltes maneres de fer mal a una persona, i encara més si és infant o adolescent. A més del mal físic, es pot fer mal manipulant la ment d’una persona, no fent cas de les necessitats que té, fent-li passar una mala estona o burlant-se’n, obligant-la a tenir relacions sexuals quan no vol… Tothom té l’obligació d’evitar aquests comportaments, especialment les persones que treballen pel govern. Si la persona que maltracta conviu a la mateixa casa, ha de ser aquesta qui marxi i no l’infant o l’adolescent que hagi patit el maltractament.


Sofia

Es veritat, tothom té dret a dir si t'estan maltractant física o psicologicament.

gapy

tenim dret a protagirnos si algu ens fa mal ens maltracta. o si ens amenaça amb un arma.

cuki

jo crec que si parque tenim dert a que ens protegeixin i a que ens faigin cas

titorimas

si no maltracto no em maltracten . A no sé que algu sigui "abuson" doncs despres si que ha d'internvenir algun adult : (familiars , mestres , policies...)

bixeli23

Ningú ha de ser maltractat per ningú. Ningú té dret ha maltractar a cap persona.

McArNpEgLz

La protecció per maltracte es important perque les persones maltractades es queden "traumatizades" i ja no son com eren itenen por per exemple a coneixer altre gen.

latiafrani

Això està be però a vegades per por a que et maltractin mes, no denunciés.

Jo crec que això es important que les persones o sapiguem, tothom els hem de tractar igual, encara que una tingui mes qualitats que altres.

AinaB.

Crec que això és molt important, i encara més a l'adolescenicia ja que moltes vegades als instituts hi ha gent que està marginada o pateix bullyng.

Susii:)

Hi han oltes persones dolentes i jo crec que està FATAAL! Perquè siguis com siguis t'han de tractar bé, perque siguis tímida i no vaigis a tot arreu amb nenes no vol dir que et tinguin que tractar malament.


Següent -> Ultim ->>