adolescents Tinc drets, oportunitats i responsabilitats

És important saber que tinc drets, però és tant o més important saber que els drets comporten responsabilitats. Com a adolescents, necessitem llocs específics on puguem dir-hi la nostra perquè la nostra veu es faci sentir i per participar en la presa de decisions de la comunitat. La creació d’aquests nous òrgans on estem representats i se’ns escolta és un dret, però alhora comporta l’obligació de col•laborar-hi i la responsabilitat de fer-ne un ús correcte. És una oportunitat, en cal fer publicitat i treure’n el millor partit possible.


KoldoMartínez

Crec que tothom te dret a oportunitats a la vida, i responsabilitats que complir.

PICHES MOON COLABORACION TAKESHI

És important saber que tinc drets, però és tant o més important saber que els drets comporten responsabilitats. Com a adolescents, necessitem llocs específics on puguem dir-hi la nostra perquè la nostra veu es faci sentir i per participar en la presa de decisions de la comunitat. La creació d’aquests nous òrgans on estem representats i se’ns escolta és un dret, però alhora comporta l’obligació de col•laborar-hi i la responsabilitat de fer-ne un ús correcte. És una oportunitat, en cal fer publicitat i treure’n el millor partit possible

Swag

Ara estem a una edat que ja comensem a tindre dret a opinar sobre el que pensen com per exemple sobre el tema de la independència, ja se que no podem donar el nostre vot ja que només es pot votar a partir dels 18 anys però ho podem parla amb els amics

LA LLERA

Tothom te dret a opinar, a estudiar, a tindre una propietat privada, etc. Però també es cert de que si no complim uns deures aqusts drets queden inexistents i inhabilitats. Hem de fer vàlids els drets dels demes complint els nnostres deures, i els altres ciutadans han de complir els seus deures per a que els nostres drets siguin vàlids.

blaueta

trobo que va moltbe jugar en aquests jocs per nosaltres

amin

Com a adolescents, necessitem llocs específics on puguem dir-hi la nostra perquè la nostra veu es faci sentir i per participar en la presa de decisions de la comunitat.

marbla

Com a adolescents, necessitem llocs específics on puguem dir-hi la nostra perquè la nostra veu es faci sentir i per participar en la presa de decisions de la comunitat.

OLA KE ASE

Tenen raó primer estudiar i despres treballar

PATATA

Jo veig molt important aquest article per els seus arguments i la seva presició en crear els drets

Teniu rao que els drepots comporten responsabilitats i tanbe ens escolten..................


Següent -> Ultim ->>