adolescents Les noies majors de 16 anys també tenim dret a decidir sobre la nostra maternitat

Ser mare adolescent és una decisió molt important i necessito informació per entendre què vol dir. Si decideixo tenir relacions sexuals, ho he de fer amb responsabilitat, conscient de les conseqüències i dels mitjans per evitar-les. Si, tot i així, em quedés embarassada, sóc jo qui decideixo tirar endavant amb l’embaràs. Entenc que hauré de valorar moltes coses que ara mateix se m’escapen. Per això compto amb el pare i la mare, els i les professionals de l’escola, la medicina… per prendre aquesta decisió, respectant sempre la meva voluntat.


bixeli23

Tothom ha de seguir la decisió més correcte per ell/a. Cadascú es responsable del seus fets.

LaiMar

Creiem que totes les dones poden tindre un error. I no per això ens tenen que jutjar i dir-nos el que em de fer, cada dona té el dret de decidir si vol avortar o tindre el fill. La maternitat és molt bonica i per això ets lliure d'escollir quan la vols tindre.Sense estar obligada a tindre-la per un error. I no ens em de deixar influir per les persones del nostre entorn, ja que les que ens responsabilitzem som nosaltres.

aidan05

Jo crec que a vans de tenir un fill has de tenir responsabilitats i ajuda dels teus parents, pares... i crec que hauriem de viure la vida al màxim quan som adolescents.

AinaB.

Crec que és molt important aquest dret perquè si una adolescent es queda embarassada és ella la que ha de decidir que vol fer amb el seu fill/filla i no que l'altre gent ho decideixi per ella.

Susii:)

Jo crec que és massa aviat i qui els cuida haurà de ser els teus pares, tu no tens prous diners per vestirlos, alimentarlos, esque ni a tu mateix et pots vestir perquè encare vius amb els teus pares i ells ho fan tot per tu.

1333

a mi m'an explicat que amb la nova llei, cap noia pot abortar a no ser que el fetos sigui un perill mer la salut de la mare, pero si et violen, o ets menor, o simplement no vols tenir un fill, una dona esta en tot el seu dret d'abortar, ja que tenir un fill es molta carrega psicologica, fisica,i provoca un gran cambi a la vida d'una noia.

aina

YO CREO QUE TIENES DFERECHO A TENER TU PROPI HIJO CUANDO QUIERAS. PERO TAMBUIEN TIENES QUE PENSAR EN LOS PROBLEMASA QUE TE PUEDE CAUSAR: SI TIENES SUFICIENTES AÑOS PARA MANTENERLO,SI TIENES TIEMPO PARA ESTAR CON El....etc

XÈNIA

Les noies hem de tenir dret a abortar ja que amb 16 anys no tenim prous dines per mantenir una familia i sobretot en cas d'una violació que encara seria pitjor no m'agradaria tenir un fill tnt petita.


<-Anterior 2