adolescents Ningú no em pot discriminar per cap motiu

Tothom és igual davant la llei, i la llei ha de fer el possible perquè no siguem discriminats mai. Ningú no em pot fer sentir diferent per ser d’un altre país o d’un altre sexe, tenir un idioma o religió diferent, una altra opinió sobre les coses, per l’origen ètnic o social, la meva orientació sexual, la meva posició econòmica, les meves condicions físiques, psíquiques o sensorials, el meu estat de salut o qualsevol altra condició meva o de la meva família. Nois i noies tenim dret a la llibertat de pensament, de consciència i de religió.


TITORIMAS

ningu te dret a discriminar a ningu

dub duira

S'ha de acceptar a la persona tal com es

bixeli23

Hi ha molta gent que discrimina per el color de la pell, la religió,... Crec que aixó no està bé, no ho haurien de fer.

nano

No veo normal ke discriminin

McArNpEgLz

Tots som iguals i per tant encara que tinguem alguna discapacitat sigui fìsica o mental no tenim per que ser tractats de forma diferent.

Alberto ALba

Cadascú és com és i tothom hauria de respectar a tothom, i no discriminar per algun motiu de físic, sexe o creença, religió.

Arual

Tothom ha de poder fer el que li agrada o dir la seva opinió sense témer a el que la gent pot dir o pensar. En el fons tots som iguals, tots som persones.

Molta gent discrimina pel físic, i crec que la gent s'hauria de fixar més amb la personalitat.

AinaB.

Crec que em trobo moltes vegades que la gent discrimini a les altres per aquests motius i crec que no tenen dret a fer-ho, tots hauriem de tenir una miqueta més d'empatia.

Susii:)

A tothom sel's ha de tractar igual som iguals del ser tractat no de comportament ni de fisic perque alguns son timids,prims,alts,baixos...


<-Anterior 2 Següent -> Ultim ->>