adolescents Si no tinc l’edat apropiada, no puc treballar

Si encara no tinc 16 anys, no puc treballar fora de casa. A partir dels 16 anys, tinc dret a treballar però he de valorar si continuo els meus estudis o si em poso a treballar. Si em decideixo a treballar, convé que també continuï la meva formació per preparar-me i millorar les meves habilitats professionals. Així podré desenvolupar millor les tasques que se m’assignin a l’empresa i podré progressar en la meva feina, però també tindré més opcions per poder canviar de treball (si em cal) o trobar-ne un de nou, si em quedés sense feina.


aidan05

Jo crec que hauria de ser voluntari, tots tenim dret a escollir i a decidir el que volem fer.

AinaB.

Crec que hem d'estudiar i desprès treballar. Tot i així, crec que depèn de quines feines no cal tenir 16 anys, per exemple cuidar un nen petit, crec que ningú dirà res si ho fas i no tens 16 anys.

Susii:)

Val potser si no tens l'edat apropiada i no pots treballar doncs ajuda a la familia a rentar plats, rentar la roba... també treballes i ajudes a la familia.

Susuu♥

Jo crec que a Espanya s'hauria de començar a treballar als 14 anys perquè a part de tenir uns diners extra, també a l'estiu a les vacances no ens estariem tota l'estona ajaguts al sofà I RASCAR-NOS LA PANXA.

Faisal A.

no se crec qeu hauria de existir una llei que existeix en Regne Unit, que els adolecents que tinguin més de 14 anys puguin treballar 2 hores cada dia com a maxim i els dissabtes 8 hores maxim. aixi els adolecents poden fer una mica de diners extras :D hehe

ANONIM

Si ets jove es tindria que poder treballar de coses que no costih¡n gaire

CORA

NO PUEDES TRABAJAR PORQUE NO SABES LO SUFICIENTE PARA TRABAJAR

Eann

en cada treball hi han edats diferents pero el que no pots fer es treballar si no tens la edat. primer s´ha d´estudiar.

selva

Jo crec que l'obligacó dels nens no és treballar, és apendre, estudiar i passar-ho bé

MARINA

ESTIC MOLT DE COR AMB EL TÍTUL PERQUE SI NO TENS LA EDAT APROPIADA PPER TREBALLA PERQUE HI HA LLOCS ON ELS NENS I NENES TREBALLEN I NO PODEN GAUDIR DE LA SEVA INFANCIA I NO SÓN FELIÇOS


<-Anterior 3 Següent -> Ultim ->>