adolescents Vull la informació adequada a la meva edat i maduresa

Molts cops, d’allò que em diuen o que llegeixo, no n’entenc un borrall, jo. Potser cal que m’ho facin més fàcil, no? Si em costa d’entendre alguna cosa, puc demanar que m’ho tornin a explicar amb unes altres paraules i amb exemples. A més d’això, a vegades jo mateix/a cerco informació (per exemple, a Internet) i el que trobo em fa l’efecte que no està pensat per a mi, sinó per a la gent adulta: cal que algú pensi quina informació puc consultar i quina no, i en cas que no entengui prou bé la informació que trobo, necessito que m’ho expliquin.


Lily

Crec que el dret de saber que toca per la teva edat és un dret que tots hauriem de tenir així pots tenir més informació sobre el que vols saber.

seu vella

Que la informació no és només pels adults, també els infants o els adolescents tenim dret a la informació. I encara que tu fossis infant o l'adolescent o gran si no entens una cosa tens dret a què té l'expliqui algun adult o algú que ho sàpiga explicar. Han de ser justos tant pels infants com pels adolescents o grans. Han d'adaptar-se a totes les edats.

❤❤❤ C@ℛ(L)☯$ ❤❤❤

:D

tonetty

jo vui que la jent sigui justa


<-Anterior 4