adolescents Vull la informació adequada a la meva edat i maduresa

Molts cops, d’allò que em diuen o que llegeixo, no n’entenc un borrall, jo. Potser cal que m’ho facin més fàcil, no? Si em costa d’entendre alguna cosa, puc demanar que m’ho tornin a explicar amb unes altres paraules i amb exemples. A més d’això, a vegades jo mateix/a cerco informació (per exemple, a Internet) i el que trobo em fa l’efecte que no està pensat per a mi, sinó per a la gent adulta: cal que algú pensi quina informació puc consultar i quina no, i en cas que no entengui prou bé la informació que trobo, necessito que m’ho expliquin.


NE REA J

Tots tenim que saber lo adequat per la meva edat i maduresa i no te que saber el problema que te un adult si ell es infant o adolescent.

jilgueritoo99

A la meva edat , crec que quan tinc algun dubte , i per exemple estic a classe tinc dret de que el meu professor m'ho expliqui ja que la seva "obligació" si es del tema es dir-m'ho.

titorimas

si no entens algo o tens dubtes hi han moltes coses que te poden ajudar: professors , familiars , bibliotecaris , llibres , i sobre tot internet.

bixeli23

Crec que haurien de fer pàgines només per els adolescents i en que poguem entendre les paraules i que no siguin gaire difícils.

Alba

Es clar que tenim dret a saber sobre les coses de la nostre edat, de les que ens interessen i de més. Podem demanar ajuda, consell o que directament ens expliquin les coses que ens interessen als teus pares o amics.

cristialba99

Ja que a la nostra edat estem confusos, necessitem ajuda i saber els nostres drets per madurar.

NoeAri

Penso que el text té tota la raó i al penjar coses en internet, haurien de pensar una mica més en els adolescents.

estrella

si no entens algú li dius el professor perque a la vicipedia o altres pajines pot ser que no estigui be

bixeli23

Crec que haurien de fer pàgines, com aquesta, dedicades a informació per els nens/adolescents.

aidan05

Haurien d'haver pagines que ens ajudin i ens responguin dubtes.


<-Anterior 2 Següent -> Ultim ->>